Suntem Aici Sa Dam Personalitate

Suntem o firma specializata in interioare auto efectuam tapiterii din piele de o calitate deosebita tratata special in acest scop la cele mai bune preturi. Termenul de executie este de maxim o saptamana.Un interior standard consta in tapitarea scaunelor fata, bancheta spate, tetiere, fete de usi (partea de material), schimbator si frana de mana. Retapitam volane, montam incalzire in scaune, inlocuim airbag-uri sarite, efectuam si diverse reparatii la tapiterie, bureti scaune, planse de bord si plafoane.

De Ce Suntem Cei Mai Buni?

Misiunea noastra este sa dam o nota de eleganta si prestigiu masini dumneavoastra.
Raportul pret/calitate pe care vi-l oferim este cel mai bun.
Suntem convinsi ca intotdeuna veti fi multumiti de serviciile noastre.

Tapiterie auto

Suntem experti in tapiterie piele auto. Oferim solutii personalizate in conformitate cu diversele nevoi ale clientilor. Va dam posibilitatea sa optati pentru un interior de piele unic si personalizat in functie de nevoile si gustul dumneavoastra.

Reparat / Reconditionari tapiterie

Oferim servicii de reparatii si reconditionare tapiterie piele. Efectuam diverse reparatii ale scaunelor, planse de bord, plafoane, sei moto. Deasemenea inlocuim airbag-urile sarite respectandu-se intocmai liniile de design si locul cusaturilor originale ale scaunului.

Incalzire scaune

Montam incalzire din carbon in scaune. Sistemul de incalzire scaune se poate monta pe orice tip de autoturism atat pentru un singur scaun, pentru cele 2 scaune fata (sofer + pasager), cat si pentru bancheta spate.

CONTACT

TAPITERII BUTE - TAPITERIE AUTO PIELE

Va invitam sa ne contactati prin intermediului formularului de contact. Va multumim !
CONTACT

Cateva dintre ultimele noastre lucrari

facebook-logo