Folosim doar piele speciala destinata industriei auto.

Dupa cum stim, pielea naturala, ca materie prima, este folosita in industria de mobila, incaltaminte, marochinarie, imbracaminte, auto, etc. Astfel, proprietatile ei si mijloacele prin care a fost obtinuta difera in functie de domeniul in care este utilizata.
In cazul de fata, piele naturala utilizata exclusiv in industria auto ( pentru tapitarea scaunelor auto, volanelor, panourilor de usi, etc) este supusa unor procedee speciale de obtinere, tratare si finisare. Astfel, pe langa procesul comun de tabacire cu tanin si alte substante minerale sau vegetale – transformand-o intr-un produs care nu putrezeste, moale, suplu, impermeabil – pielea naturala destinata industriei auto este tratata cu, compusi de crom. Acest procedeu o face mult mai durabila, rezistenta la zgarieturi, rezistenta la temperaturi ridicate/joase in comparatie cu pielea naturala folosita in industria de mobila, incaltaminte,marochinarie, etc.
In interiorul unui autoturism, pentru o rezistenta mai mare la uzura, este necesar sa se aplice de 3-4 ori pe an un tratament corespunzator de curatare si intretinere.

ESTORIL
Le Mans
montecarlo