Interiorul retapitat in piele da intotdeauna masinii o nota de eleganta si prestigiu

Retapitat si tapiterii auto din piele

Suntem o firma specializata in retapitat interioare auto. Efectuam servicii de retapitat si tapiterii din piele de o calitate deosebita tratata special in acest scop, la cele mai bune preturi. Pentru un plus de eleganta, la cerere, putem efectua retapitare si tapiterii din piele in combinatie cu alcantara precum si piele si/sau alcantara cu cusatura speciala simpla sau dubla. Ata pe care o folosim la retapitat pentru cusaturi este ata originala, cea folosita de producatorul masinii, airbag-urile nu au probleme cu deschiderea lor.

Un interior standard consta in tapitarea scaunelor fata, bancheta spate, tetiere, fete de usi (partea de material), schimbator si frana de mana. Prin parteneriatul cu o companie care se ocupa cu broderie, de asemenea, puteti personaliza interiorul masinii cu diferite logo-uri.
Printr-o evaluare foarte exacta, suntem capabili sa oferim solutii personalizate in conformitate cu diversele nevoi ale clientilor. Va dam posibilitatea sa optati pentru un interior unic si personalizat in functie de nevoile si gustul dumneavoastra.

Suntem convinsi ca va oferim cele mai bune servicii de pe piata in ceea ce priveste raportul calitate pret! Va recomandam sa vizualizati pagina unde prezentam lucrarile de tapiterie din piele realizate. Va asteptam !

Tapiterie piele – 4 pasi

Printr-o evaluare foarte exacta, suntem capabili sa oferim solutii personalizate in conformitate cu diversele nevoi ale clientilor.
Va dam posibilitatea sa optati pentru un interior unic si personalizat in functie de nevoile si gustul dumneavoastra.
Termenul de executie este de aproximativ 7 zile.
Dupa ce lucrarea este gata, toata lumea este multumita.

Activitatea noastra

Inlocuit Airbag-uri Sarite / 50
Inlocuit Tapiterie Auto Piele / 95
Reparat / Reconditionat Tapiterie Piele / 85
Montat Incalzire Scaune din Carbon / 60

Clientii nostri multumiti

CONTACT

TAPITERII BUTE - TAPITERIE AUTO PIELE

Va invitam sa ne contactati prin intermediului formularului de contact. Va multumim !
CONTACT
facebook-logo